Το μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Χαιρετισμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, Παναγιώτας Χουλιάρα-Σιδερά

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αξιότιμοι γονείς και συνάδελφοι

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024 σηματοδοτεί ακόμη ένα νέο ξεκίνημα και μια καινούρια αρχή για όλα τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων του τόπου μας. Δίπλα στα παιδιά μας, όλοι οι εκπαιδευτικοί πανέτοιμοι και πανέτοιμες να νοηματοδοτήσουν αυτό το νέο ξεκίνημα, και μέσω της παιδαγωγικής διαδικασίας να στηρίξουν, να ενισχύσουν και να βοηθήσουν το κάθε παιδί ξεχωριστά να ξεδιπλώσει τις ικανότητες και τις αρετές του και να κυνηγήσει με αξιώσεις τα όνειρά του. Σκοπός του Σχολείου η Αγωγή και η Μάθηση των παιδιών και τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τη θετική συνεισφορά και συνεργασία όλων, γονέων, εκπαιδευτικών και τοπικής κοινωνίας. Περί Παιδείας ο λόγος για να καμαρώσουμε τη νέα γενιά καλύτερη από τη δική μας!

Η Διεύθυνσή μας, σε συνεργασία με όλους τους Προϊσταμένους και τους Διευθυντές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων, τις Αυτοδιοικητικές Αρχές, τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών, καθώς και με την αρωγή του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, έχει προβεί στις αναγκαίες παιδαγωγικές και διοικητικές ενέργειες, ώστε να ανοίξουν και να λειτουργήσουν κανονικά όλες οι σχολικές μονάδες.

Με βάση όλα τα παραπάνω ως Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας και εκ μέρους όλων των συνεργατών και των υπαλλήλων της Διεύθυνσης, καλωσορίζω όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της Βοιωτίας και τους εύχομαι να έχουν μια χαρούμενη χρονιά στο συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης. Ιδιαίτερα καλωσορίζω τα πρωτάκια των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων και τους εύχομαι πολύ γρήγορα να νιώσουν ζεστασιά, υποστήριξη και χαρά στη νέα τους οικογένεια, αυτή του Σχολείου!

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα σε όλους υγεία, δύναμη, και επιτυχία στο έργο σας! Καλή σχολική χρονιά!»

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας

Παναγιώτα Χουλιάρα-Σιδερά

Σχετικά